Renell Recruitment

Specialist in personeelsbemiddeling én Automotive

De Automotive branche verandert en jij maakt als Automotive Professional al volop deel uit van die uitdagende en interessante transitie! Misschien ben je Technisch Specialist en in staat om de meest complexe diagnoses te stellen aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Of een salestopper die online fantastisch de weg kent en écht begrijpt dat de manier waarop de consument naar mobiliteit kijkt, sterk aan het veranderen is. Wellicht ben je die ervaren manager en weet je als geen ander KPI’s en budgetten te bepalen en te realiseren in juiste balans met het belang, de ontwikkeling en het werkplezier van jouw collega’s.

Of je nu werkzaam bent voor een officiële merkdealer in personenauto’s, bestelauto’s of trucks, een professionele universeel, importeur of autoschadeherstelbedrijf; Renell Recruitment kent de weg en spreekt jouw taal. Met ruim 20 jaar ervaring in personeelsbemiddeling binnen de Automotive branche zijn we dé gesprekspartner voor iedere Automotive Professional die verder wil komen!

Automotive Professional en interesse in contact?

Aandacht voor de mens én wens achter de Automotive Professional

Ben jij een Automotive Professional met de juiste diploma’s en/of werkervaring? Dan heb je in de huidige arbeidsmarkt soms ruime keuze. Hoe mooi dat ook klinkt, vaak maakt dat het juist lastig. Want hoe zie je door de bomen nog het bos en kom je erachter welk bedrijf écht bij jou past en je die toekomst te bieden heeft, waar je naar op zoek bent? Staat het bedrijf goed aangeschreven of kent het een bovengemiddeld personeelsverloop? Worden er misschien gouden bergen beloofd, alleen maar om je binnen te halen? Hoe weet je zeker dat je de juiste beloning krijgt welke past bij jouw ervaring, niveau en inzet?

En je bent misschien een topper in je vakgebied, maar goed kunnen vertalen wie je bent als mens en wat je zoekt, is soms best lastig! Allemaal vragen en situaties waar Renell Recruitment ruime ervaring mee heeft en jou dus perfect in kan begeleiden. Door het grote netwerk wat in ruim 20 jaar is opgebouwd, hebben we een totaalbeeld van de markt en weten we exact die werkgever te vinden, die het beste bij jou past. En vaak kennen we door onze contacten ook net die ene mooie vacature die in de markt (nog) niet bekend is!

Automotive Professional en interesse in contact?

Geen uitzending of detachering, maar direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Renell Recruitment bemiddelt Automotive Professionals direct in dienst bij hun nieuwe werkgever en nooit op basis van uitzending of detachering. Met bemiddeling via Renell Recruitment kiezen kandidaat én werkgever na een gedegen voortraject bewust voor elkaar. Inzet via uitzending of detachering past daar wat ons betreft, zeker in de huidige arbeidsmarkt, niet bij. Met directe indiensttreding hoor je er meteen helemaal bij en dat levert de beste start op. En daarnaast levert het je nog meer voordelen op, zoals:

Geen gedoe met urenregistraties via briefjes of apps
Geen 2 partijen om mee te moeten communiceren
Geen onzekerheid of je wordt overgenomen
Niet onverwachts ergens anders ingezet kunnen worden
Direct kunnen deelnemen aan training en opleiding
Meteen met je nieuwe collega’s mee kunnen naar bedrijfsuitjes en feestjes
Geen eventueel pensioengat

Kortom: bij Renell Recruitment kiezen we voor échte verbinding en het opbouwen van een langetermijnrelatie met kandidaat én werkgever en niet voor het meest lucratieve verdienmodel. Het is niet voor niets dat veel van onze kandidaten uiteindelijk ook onze opdrachtgever worden!

Automotive Professional en interesse in contact?

Onze werkwijze – Persoonlijk, professioneel, discreet, kosteloos én waar en wanneer het jou uitkomt!

Hoe ziet de werkwijze van Renell Recruitment er in de praktijk uit?
Na ontvangst van jouw aanmelding neemt een Recruiter met ervaring in de Automotive branche, binnen 24 uur contact op om jouw wensen en ambities te bespreken. Indien er genoeg raakvlakken zijn bespreken we direct mogelijke vervolgstappen. Dat zal in veel gevallen eerst een uitgebreid persoonlijk intakegesprek zijn. Dat doen we omdat we bemiddeling zien als maatwerk en jou dus écht willen en moeten leren kennen. Niet alleen de harde criteria zoals diploma’s en aantoonbare werkervaring, maar zeker ook zachte criteria als persoonlijkheid en motivatie. We willen dus niet alleen maar weten hoe je bent als werknemer qua kennis en kunde, maar net zo goed wie en hoe jij bent als mens. Alleen dan zijn alle ingrediënten aanwezig om tot het diepere inzicht te komen in welke functie, in welke werkomgeving, tegen welke beloningsstructuur en met welk toekomstperspectief jij maximaal zult kunnen presteren en renderen. En dat is belangrijk voor jou, maar ook voor jouw nieuwe werkgever én voor de relatie welke Renell Recruitment met jullie beiden opbouwt.

Last, but not least
bij Renell Recruitment begrijpen we dat het vinden van die ene werkgever soms tijd kost. Met onze bemiddeling nemen we je veel werk uit handen en vergroten tevens de kans op het vinden van die nieuwe droombaan. We begeleiden het gehele traject van A t/m Z kosteloos en houden ook in het vervolg van jouw carrière frequent contact met je.

En om het nog persoonlijker, laagdrempeliger en praktischer voor je te maken kunnen we het intakegesprek op een voor jou handige locatie én buiten werktijd houden. Superhandig, discreet en efficiënt toch!

De voordelen van bemiddeling via Renell Recruitment samengevat
Specialist in de Automotive branche
Persoonlijke begeleiding door Recruiter met ervaring in de Automotive branche
Direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever
Bemiddeling van technisch, commercieel en administratief personeel
Groot landelijk netwerk aan werkgevers
Bemiddeling bij merkdealers, universelen, importeurs en autoschadebedrijven
Volledig kosteloze dienstverlening
Heldere communicatie en commitment voor maximaal resultaat
Onze dienstverlening gaat letterlijk ver; indien gewenst komen we naar je toe!

Maak samen met Renell Recruitment werk van je carrière en reageer nu!
Ben jij werkzaam in de Automotive branche en geinteresseerd in jouw mogelijkheden of in een van onze vacatures? Dan zijn wij geinteresseerd in jou en komen graag met je in contact!

Jouw cv kun je meezenden bij het reageren op een van onze vacatures. Maar omdat we bij Renell Recruitment in maatwerk geloven én omdat sommige vacatures hier niet gepubliceerd worden in verband met vertrouwelijkheid, nodigen we je ook zeker uit om een open sollicitatie te sturen!